4 Tips hoe te shoppen in je eigen kledingkast

Review strippenkaart persoonlijk kledingadvies door Noor

Ze zegt: mijn vriend zei vorige week “Je ziet er de laatste weken zo leuk uit”, ik zal hem binnenkort maar vertellen dat ik met jou ben gaan samenwerken. Dat weet ‘ie nog niet.

Leuk hè! Noor heeft zichzelf een strippenkaart voor persoonlijk kledingadvies cadeau gedaan. Tijdens onze eerste afspraak hebben we haar Stijlrecept gecreëerd. Een superkrachtige methode om te kiezen, kopen en combineren vanuit je eigen stijl. Daarna heb ik een kijkje genomen in haar kast en heb ik alvast een aantal nieuwe combinaties gemaakt voor haar. Aan het eind van onze ochtend hebben we samen ons plan de campagne opgesteld.

Kledingcombinaties die 100% als jezelf aanvoelen

Noor heeft echt toffe kleding en dat vindt ze gelukkig zelf ook. Maar op de een of andere manier droeg ze meer dan de helft van haar kleding niet. Als ze voor de spiegel stond zag ze niet de vrouw terug die ze is en zo graag wil zijn.

Omdat ze zo blij is met haar bestaande garderobe, besloten we daarom om alleen met haar huidige kleding te werken en niet te gaan shoppen. Desalniettemin is er ook een hoop weggegaan, alleen de beste items mochten blijven die helemaal ‘haar’ zijn. En daar zijn we voor onze andere afspraken als een dolle mee gaan combineren. Phew, we were on a roll, geweldig!

Elke keer dat ik naar huis ging liet ik een lichte ravage achter maar mijn hemel wat was het gaaf! Ontelbaar veel nieuwe combinaties, 24 van zulke foto’s alleen al. Noor hoeft voorlopig niet meer te shoppen!

Noor – ‘Ik voel me nu super met de kleding uit mijn eigen kledingkast’

“Ik heb heel veel kleding maar wist niet wat ik ermee aan moest. Door de komst van Céline met haar tips en mooie foto’s van heel veel setjes weet ik nu hoe ik mezelf leuk, stoer, elegant, sportief en vooral sexy kan kleden (zonder het teveel van het goede).

Iedereen zegt nu “goh, wat zie jij er goed uit!” En daar doe ik het voor. Ik voel me nu super met de kleding uit mijn eigen kledingkast. En ik vond Céline ook eerlijk en oprecht overkomen. Na overleg zei ze ook tegen mij: jij hoeft gen nieuwe kleding te kopen, je hebt zoveel om heel veel mooie nieuwe sets te creëren.

Zij heeft haar steentje bijgedragen aan een mooier leven voor mij. Om mezelf te presenteren zoals ik ben. Een mooie zelfverzekerde stoere moderne sexy vrouw. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn afspraken met Céline!”

De strippenkaart – persoonlijk advies naar keuze

Heb jij ook het gevoel dat jij jezelf hebt ontwikkeld maar je stijl ergens is blijven hangen? Of voel je je onzeker over je kledingkeuzes? Raak je overweldigd als je moet shoppen?

Denk dan eens na over een strippenkaart. 8 Uur persoonlijk kledingadvies naar keuze en behoefte. Hoe fijn zou het zijn als jij weer baas bent over je garderobe? Dat je geen miskopen meer doet en elke dag weer met plezier voor je kast staat? Dat jij eindelijk durft te laten zien wie je bent en dat ook durft uit te stralen!

Klinkt dit als muziek in je oren? Lees hier wat het persoonlijk kledingadvies nu precies inhoudt en of dit iets voor je is.

Voel je zelfverzekerd, mooi en prettig in wat je draagt. Kiezen, kopen en combineren vanuit je eigen stijl

Céline Rohrer

Personal shopper & stylist

Mijn naam is Céline Rohrer en al 12 jaar help ik als stijlcoach – veelal vrouwen maar ook een aantal moedige mannen – uit te vinden welke kleding past bij je persoonlijkheid. 

Nieuwste blogs

Categorieën

No data was found
No data was found

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kom vol zelfvertrouwen voor de dag!

Zo kan ik je helpen

Je Digirobe

Nieuwe kledingcombinaties uit je eigen kast

Vind je het lastig om je kleding te combineren? Laat mij het voor je doen via Je Digirobe, een app waarin jij je garderobe met mij kunt delen. Voortaan kies jij zó een outfit uit je kast.

Jouw Stijl op Maat

Ontdek je eigen, unieke kledingstijl en kom vol zelfvertrouwen voor de dag

Kost kiezen en kopen van kleding je veel energie… en ben je dan nóg nooit tevreden? Ik laat je met andere ogen naar je kleding – en jezelf! – kijken. Je voelt je voortaan heerlijk zelfverzekerd!

Personal shopping

Trek voortaan elke dag een positief gevoel aan

Na een dag samen shoppen kies jij voortaan alleen maar kleding waar jij happy van wordt. Dit bespaart je geld aan kleding die je niet draagt. Vaarwel miskopen, hallo complimenten!

Garderobecheck

Blaas je kledingkast nieuw leven in en straal uit hoe jij je voelt

Je bestaande garderobe komt weer tot leven met talloze nieuwe combinaties. Ontdek je unieke Stijlrecept en sta voortaan weer elke dag met plezier voor je kledingkast.