kledingtips voor vakantie

Ga je op vakantie? 4 Tips die je niet mag vergeten

Liggend vanuit mijn denkbeeldige strandstoel met wuivende palmbomen om me heen, wil ik je vier handige tips meegeven als jij lekker op vakantie gaat. De laatste mag je echt niet vergeten!

Tip uno: maak een lijstje om te bepalen wat je meeneemt

De zuchten en berispingen van mijn familie en vrienden omdat ik teveel meeneem blijven voortaan uit omdat ik werk met lijstjes. Hoe je dat doet lees je in mijn blog Wat neem ik mee op vakantie.

Tip dos: pak je koffer handig in

Oké, je weet wat je mee wilt nemen. Dat het in je koffer past is iets wat zeker is als je Tip uno volgt. Maar het is altijd leuk om te zien hoe je vernuftig een koffer kunt inpakken. Bekijk hier via YouTube een leuk filmpje wat ik voor je heb gevonden. Wie weet ken je het al, anders zul je net als ik met verbazing kijken.

Tip très: laat je niet verleiden door impulsaankopen

Ik wil jou alvast 1 tip meegeven om een miskoop te voorkomen. Laat je niet verleiden om prullaria kleding, schoenen of accessoires te kopen omdat ‘het anderen zo leuk staat’ of ‘ik een leuk vakantie aandenken heb’ en ‘ik me zo blij voel’. Je bent een stuk vatbaarder voor miskopen omdat de sfeer anders is dan thuis. Denk na! Zou ik dit kopen als ik in Nederland was? Ja, be my guest! Nee, laat liggen en ga direct naar het terras.

Tip quatro: vergeet niet je eigen stijl mee te nemen!

Dit is echt heel belangrijk. Ik hoor het zo vaak om me heen. “Ach, als ik op vakantie ben doet het er niet zoveel toe hoe ik eruit zie. Dan ben ik met andere dingen bezig.” Oh, en daarom is het dus oké dat jij er niet op je best uitziet? Zonde!

Ik moet denken aan een toffe shopsessie met een klant vorige zomer. Zij wilde nog snel voor haar vakantie met me op pad. We hadden een aantal (print) tops gevonden die ze zowel zakelijk als privé aan kon. Ik spotte ineens een korte bermuda in framboos kleur. Met een van haar bloementops erop zou ze echt de best geklede wandelaarster op vakantie zijn. Toen ze zichzelf in de spiegel zag moest ze dit wel toegeven en heeft het gewoon gekocht! Keileuk. Waarom zou je alleen functionele kleding kopen? Het kan ook allebei.. win-win situatie!

Dus alsjeblieft, ik snap dat in de zomer en op vakantie andere zaken voorrang hebben zoals comfort en luchtigheid. Maar geloof me, vergeet je stijl niet mee te nemen. Je bent het zo waard en het is zo makkelijk om er comfortabel en stijlvol uit te zien, ook al ben je lekker aan het chillen op vakantie.

Veel plezier en smeer je goed in!

 

Je las net een blog van Céline Rohrer

Ik schrijf niet alleen blogs. Als stijlcoach en personal shopper help ik jou te kiezen, kopen en combineren vanuit je eigen stijl.

Misschien wil je weten wat ik nog méér voor je kan doen, en hoe jou dat verder helpt:

 

Wat nog meer? 

Over mij
Klantervaringen

hoe kom ik achter mijn persoonlijke kledingstijl
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *