kledingtips voor vakantie

Ga je op vakantie? 4 Tips die je niet mag vergeten

Liggend vanuit mijn denkbeeldige strandstoel met wuivende palmbomen om me heen, wil ik je vier handige tips meegeven als jij lekker op vakantie gaat. De laatste mag je echt niet vergeten!

Tip uno: maak een lijstje om te bepalen wat je meeneemt

De zuchten en berispingen van mijn familie omdat ik teveel kleding en schoenen meeneem blijven voortaan uit, omdat ik een capsule garderobe meeneem. Hoe je zelf je eigen capsule garderobe voor op vakantie maakt, lees je in mijn blog Een capsule garderobe voor als je op vakantie gaat.

Tip dos: pak je koffer handig in

Oké, je weet wat je mee wilt nemen. Dat het in je koffer past is iets wat zeker is als je Tip uno volgt. Maar het is altijd leuk om te zien hoe je vernuftig een koffer kunt inpakken. Bekijk hier via YouTube een leuk filmpje wat ik voor je heb gevonden. Wie weet ken je het al, anders zul je net als ik met verbazing kijken.

Tip très: laat je niet verleiden door impulsaankopen

Een vakantie geeft fijne herinneringen. En die wil je natuurlijk vasthouden. Dus neem je heerlijke wijn mee (die thuis ineens anders smaakt) of koop je net als ik nieuw servies (mijn volledige uitzet komt uit de Provence).

Maar wat we óók doen, is kleding op vakantie kopen. En dat is allemaal leuk en aardig maar hanteer dezelfde standaarden als dat je in Nederland zou hebben. Je bent namelijk een stuk vatbaarder voor miskopen omdat de sfeer anders is dan thuis. 

Tip quatro: vergeet niet je eigen stijl mee te nemen!

Dit is echt heel belangrijk. Ik hoor het zo vaak om me heen. “Ach, als ik op vakantie ben doet het er niet zoveel toe hoe ik eruit zie. Dan ben ik met andere dingen bezig.” Als je er goed uitziet, voel je je goed. En je weet heel goed wat er gebeurt als jij je goed voelt. Dan is het leven zóveel leuker en makkelijker. Daarom: ook op vakantie mag je er leuk en als jezelf uitzien!

Dus alsjeblieft, ik snap dat als je op vakantie bent, andere zaken voorrang hebben zoals comfort en luchtigheid. Maar geloof me, vergeet je stijl niet mee te nemen. Je bent het zo waard en het is zo makkelijk om er comfortabel en stijlvol uit te zien, ook al ben je lekker aan het chillen op vakantie.

Veel plezier en smeer je goed in!

 


Misschien ook interessant

Je las net een blog van Céline Rohrer

Wil je graag meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan aan voor mijn tweewekelijkse mail. Als extraatje krijg je er een gratis e-book bij.

Wil jij je eindelijk zeker voelen over je kleding en stijl? Ik help je hier graag bij:

  • Organiseer Je Garderobe met mijn doordachte en bewezen methode om voor eens en altijd af te rekenen met de chaos in je kledingkast… en in je hoofd.
  • Tijdens de Garderobecheck brengen we je bestaande garderobe weer tot leven en ontdek jij je unieke Stijlrecept.
  • Met mijn Personal shopping kom je thuis met kleding waar je wél happy van wordt. Vaarwel miskopen, hallo complimenten!
  • Met Céline’s Garderobe App maak ik verrassende nieuwe combinaties met je eigen kleding, schitterend gepresenteerd in je eigen online kledingkast-app.
  • En met mijn VIP Service reken je voorgoed af met alle stijltwijfels. Ik laat je met andere ogen naar kleding – en jezelf! – kijken.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *