kledingtips voor vakantie

Ga je op vakantie? Dit mag je niet vergeten.

Update: juni 2023

Liggend vanuit mijn denkbeeldige strandstoel met wuivende palmbomen om me heen, wil ik je wat handige tips meegeven als jij lekker op vakantie gaat. De laatste mag je echt niet vergeten!

Maak een lijstje om te bepalen wat je meeneemt

Wat zou het toch fijn zijn als je de hele inhoud van je kledingkast op vakantie kan meenemen. De werkelijkheid ziet er natuurlijk anders uit, daarom geeft het ook zoveel stress als je ineens voor een week of twee moet bepalen wat je meeneemt.

In dit blog geef ik je een stappenplan hoe je zelf combinaties kiest voor op reis.

Pak je koffer handig in

Oké, je weet wat je mee wilt nemen. Dat het in je koffer past is iets wat zeker is als je Tip uno volgt. Maar het is altijd leuk om te zien hoe je vernuftig een koffer kunt inpakken. Bekijk hier via YouTube een leuk filmpje wat ik voor je heb gevonden. Wie weet ken je het al, anders zul je net als ik met verbazing kijken.

In dit blog vertel ik je over 5 fouten die je wil voorkomen als je je koffer inpakt.

Laat je niet verleiden door impulsaankopen

Een vakantie geeft fijne herinneringen. Die wil je natuurlijk koesteren. Dus neem je vanuit Italië de lekkerste olijfolie mee (die thuis ineens anders smaakt), neem je bidons aan wijn van de cave mee of koop je net als ik nieuw servies (mijn volledige uitzet komt uit de Provence).

Maar daar blijft het niet bij. Want wat we vaak óók doen, is op vakantie iets van kleding kopen. Dat is heel begrijpelijk maar hanteer dezelfde standaarden als dat je in Nederland hebt. Je bent namelijk een stuk vatbaarder voor miskopen omdat de sfeer op vakantie veel romantischer is dan thuis!

Blijf trouw aan je eigen stijlpersoonlijkheid

Dit is echt heel belangrijk. Ik hoor het zo vaak om me heen.

Ach, voor op vakantie kan dit best”, of “als ik op vakantie ben doet het er niet zoveel toe hoe ik eruit zie. Dan ben ik met andere dingen bezig.”

Als je er goed uitziet, voel je je goed. En je weet heel goed wat er gebeurt als jij je goed voelt. Dan is het leven zóveel leuker en makkelijker.

Daarom: óók op vakantie neem jij je eigen stijl mee en mag je er leuk en als jezelf uitzien!

Dus alsjeblieft, ik snap dat als je op vakantie bent, andere zaken voorrang hebben zoals comfort en luchtigheid. En dat niemand uit je omgeving je ziet.. Maar geloof me, vergeet je stijl niet mee te nemen. Je bent het zó waard en het is zó makkelijk om er comfortabel én stijlvol uit te zien. Ook al ben je lekker aan het chillen op vakantie.

Veel plezier en smeer je goed in!


Je las net een blog van Céline Rohrer

Wil je graag meer van dit soort blogs lezen? Meld je dan aan voor mijn tweewekelijkse mail. Als extraatje krijg je er een gratis e-book bij.

Zoek je advies of hulp met je kleding en stijl:

Vind je het lastig om je kleding te combineren? Laat mij het voor je doen:
Naar Je Digirobe >>

Reken voorgoed af met onnodige kosten, miskopen en stijltwijfels:
Naar Jouw Stijl op Maat >>

Blaas je kledingkast nieuw leven in en ontdek je unieke stijl:
Naar de Garderobecheck >>

Kom thuis met kleding waar je wél blij van wordt:
Naar Personal shopping >>

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *