verschillende looks met een plooirok of plissérok

Heb jij genoeg kleding voor je veelzijdige levensstijl?

“Ik koop tegenwoordig alleen nog maar kleding die ik ook naar mijn werk aan kan. Maar op avonden zoals deze weet ik dan weer niet goed wat ik aan moet trekken.

F. en ik staan op dat moment in het café op de verjaardag van haar nicht en mijn vriendin. Terwijl we opwarmen voor een ouderwets avondje stappen, kletsen zij en ik gezellig bij over kleding en wat je naar bepaalde gelegenheden aantrekt.

Wat ze zegt herken ik maar al te goed. Ik herken het van mijn klanten en van mezelf ook.

Teveel kleding en toch kun je geen goede combinatie maken voor de juiste gelegenheid. Wie weet ga je er speciaal voor shoppen en draag je die kleding daarna te weinig. Of misschien kies je – al dan niet met moeite – iets uit de kast met de hoop dat jij je er goed in voelt.

Weet je, je eigen garderobe is een schatkist aan combinaties. Geloof me, dat kan ik na 8 jaar kledingkasten gezien te hebben wel zeggen. Meestal wéét je wel dat er meer in je kast zit, maar heb je geen idee hoe je dat eruit haalt of hoe je weer wat pit in je kast kunt brengen, allemaal met je eigen kleding. Maar goed nieuws dus, want ook jouw garderobe is een schatkamer!

Hoe maak je dan optimaal gebruik van je kleding?

Combineren is proberen én te leren. Omdat F. mij geïnspireerd heeft om dit blog te schrijven en zij zo gek is van haar plissérokken (en deze haar ook zo mooi staan), heb ik dit kledingstuk gebruikt om te laten zien hoe je met 1 item meerdere setjes kunt maken voor verschillende events. Want dat is waar het om gaat, dat jij je huidige kleding op zoveel mogelijk manieren kunt dragen.

Kijk met me mee in mijn virtuele lookbook waar ik 4 verschillende outfits heb gemaakt met 2 plissérokken.

Combinaties uit je eigen garderobe in een virtual lookbook.

Wil jij ook optimaal gebruik maken van je kleding?

Dan zou de garderobecheck je heel mooi passen. Dat is winkelen in je eigen kledingkast waarbij je bestaande garderobe weer tot leven komt met talloze nieuwe combinaties. Voortaan sta je elke dag met plezier voor je kast en ben je voor elke gelegenheid goed gekleed.

Over Céline Rohrer

Je las een blogartikel van personalshopperstylist.nl, de website van stijlcoach en personal shopper Céline Rohrer. Leuk dat je er bent!

Wat kan ik voor je doen?

Je kunt mij inschakelen voor persoonlijk kledingadvies, kleuranalyses, garderobe planning, personal shopping of imago advies. Dit zijn de meest gekozen opties:

 

Wie is Céline Rohrer?
Wat vinden mijn klanten ervan?

hoe kom ik achter mijn persoonlijke kledingstijl
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *