Celine in een jurk

Een kijkje in mijn eigen persoonlijke stijl

Even wat anders! In deze blog beantwoord ik 9 vragen en neem ik je mee in mijn eigen persoonlijke stijl. Het jurkje dat ik op de foto draag is trouwens mijn lievelingsjurkje!

Wat draag je graag?

Het liefst draag ik jurken en rokken. Daar voel ik me heerlijk in! De laatste keer dat ik een hele dag een broek aan had is denk ik een jaar geleden? Op mijn jurkjes en rokken draag ik graag een jasje en die heb ik dan ook in de meest uiteenlopende modellen en kleuren. Hakken eronder en gaan met die banaan. Liefst wel met een klein platform en een dikkere hak anders kom ik niet snel genoeg vooruit.

Hoe bepaal je wat je aantrekt?

Oké, gevoel en mijn stemming komen op nummer 1, dan waar ik die dag naartoe ga op nummer 2 en als laatste komen de praktische overwegingen. Stijl gaat toch altijd voor 😉 Al ga ik echt niet op hakken de bossen in. Maar ik trek rustig een leuk jurkje aan als ik ga wandelen, ik ga niet in bomen klimmen.

Wat zijn je lievelingskleuren?

Rood! Maar eigenlijk ben ik fan van alle heldere kleuren. Ik ben sowieso wel een kleurenfreak, kan er uren van genieten. Kleur maakt het leven leuker en het doet zoveel voor je innerlijk en uiterlijk.. Als basiskleur kies ik vaak zwart of donkerblauw. Met bruin heb ik helemaal niks, sorry not my cup of tea. Daarnaast maakt die kleur me ook echt ziek. Gelukkig zijn er nog genoeg mensen waarbij bruin wel heel mooi staat!

Hoe omschrijf je jouw eigen kledingstijl?

Vrolijk, elegant, netjes, extravert, vrouwelijk en kleurrijk. Ik draag soms verschillende printjes bij elkaar en ook opvallende kleurcombinaties vind ik gaaf. Dat past bij mijn stijlpersoonlijkheid. Al heb ik ook dagen dat ik het rustiger houdt. Daarom heet het ook stijlpersoonlijkheid, jouw stijl is verbonden met je persoonlijkheid. Iedereen is hier natuurlijk anders in, dat is juist het leuke! Tijdens een personal shoppingdate kom je hier alles over te weten.

Hoe vaak koop je kleding?

Oh ik heb soms periodes dat ik elke paar weken wel iets koop. Maar ik kan ook goed maanden niets aanschaffen, dan heb ik alles in de kast hangen wat ik wil. Ik ben geen shopaholic maar heb wel een bovenmatige passie voor kleding 😉

Laat jij je verleiden door de uitverkoop?

Nee, dat heb ik heel vroeger wel eens gedaan maar dat bleken vaak miskopen te zijn. Ik kan voor mijn klanten prima topstukken vinden in de uitverkoop omdat ik mezelf tijdens het winkelen helemaal loslaat en engelengeduld heb met die wat rommeligere rekjes. Als ik voor mezelf ga shoppen is mijn maat vaak weg of is het het nét niet.

Mixen en matchen of bepaalde setjes?

Ik draag al mijn kledingstukken door elkaar heen. Ondanks dat mijn kast zowat ontploft van kleur en er ook heel wat verschillende printjes in hangen, kan ik alles met elkaar combineren. Dat zou anders ook zonde van de kleding zijn als je alles maar in één combinatie aan kunt. Practice what you preach! Op de foto bijvoorbeeld draag ik een zomerjurkje maar ik heb hem in de winter ook gewoon aan met een jasje erop en als ik het koud heb een leuke sjaal erbij.

Wat is je grootste stijlblunder?

Vraag dat maar aan mijn moeder toen ik 16 was.. De reden dat ze me uit huis liet was omdat ze wist dat het een fase was.

Wat zul je nooit dragen?

Crocs, uggs, wandelschoenen, cargo broeken en fleece truien.

Over Céline Rohrer

Je las een blogartikel van personalshopperstylist.nl, de website van stijlcoach en personal shopper Céline Rohrer. Leuk dat je er bent!

Wat kan ik voor je doen?

Je kunt mij inschakelen voor persoonlijk kledingadvies, kleuranalyses, garderobe planning, personal shopping of imago advies. Dat kunnen we op twee manieren doen, live of op afstand online.

Dit zijn de meest gekozen opties:

 

Wie is Céline Rohrer?
Wat vinden mijn klanten ervan?

hoe kom ik achter mijn persoonlijke kledingstijl
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *