Online kleding & stylingadvies

Met een strippenkaart heb jij via de WhatsApp mij als stylingcoach voortaan altijd binnen handbereik.

“Ik heb binnenkort een bruiloft. Wat zal ik aandoen?”
“Kan ik dit aan voor een sollicitatiegesprek?”
“Is dit geschikt voor een presentatie?”
“Kan dit jasje nog wel?”
“Past dit wel bij mijn figuur?”
“Shirtje erin of erover?”
“Zal ik dit wel of niet kopen?”
“Zie ik er wel leuk uit?”

Ik geef je eerlijk antwoord wanneer jij met je handen in het haar zit of wanneer je gewoon een objectieve en positieve blik wilt.

Online kledingadvies

Hoe werkt de S.O.S. Strippenkaart?

Heel makkelijk en leuk! Je koopt een strippenkaart bij mij en daarna stuur je mij via WhatsApp (of e-mail) jouw selfie/foto’s en vraag. Elke vraag die je hebt kost één strip, je mag bij iedere vraag meerdere foto’s doorsturen als je wilt.

Een strippenkaart voor 10 vragen kost € 49 en is onbeperkt geldig. Ik antwoord binnen een dag, maar vaak ook veel sneller!

Bestel hieronder jouw strippenkaart (of doe hem cadeau!!) maar je mag ook gelijk mijn nummer (06-54 63 84 07) in je telefoon zetten. Ik stuur je de rekening en na betaling kun je al je vragen stellen!

Jaaa, ik wil een strippenkaart bestellen!