4 Tips hoe te shoppen in je eigen kledingkast

Janneke vertelt over de Digirobe en wat het haar heeft opgeleverd

Hoe vaak sta jij zuchtend voor je kledingkast en denk je ‘Wat moet ik in hemelsnaam aan?’.

Ik help jou bij het oplossen van deze dagelijkse puzzel.

Want kleding die past bij jou als persoon en waar jij je happy in voelt, vergroot je zelfvertrouwen.

Náást dat kleding invloed heeft op jouw zelfvertrouwen, is het óók waardevol om nieuwe combinaties te ontdekken en optimaal gebruik te maken van je eigen kledingkast.

Want wist je dat we meer dan 30% van onze kleding niet, of te weinig, dragen?

Dat is niet alleen zonde van je geld, maar ook niet duurzaam als je kleding bij blijft kopen terwijl je waarschijnlijk al genoeg leuks hebt om mee te combineren.

Daarnaast is kleding zó veel meer dan alleen kleren. Als je maar een klein deel van je kast draagt, ontneem je jezelf de kans om echt te laten zien wie je bent en uit te stralen hoe jij je voelt.

Met behulp van Je Digirobe geef ik jou een schatkist aan nieuwe combinaties, met je eigen kleding

Want als er íets is waar ik enthousiast over ben, dan is wel de Digirobe. Een digitale kledingkast-app waarmee jij jouw kleding met mij kan delen. Ook je schoenen en accessoires. Met de Digirobe kan ik op afstand nieuwe en verrassende combinaties voor jou maken, zonder fysiek voor je kast te staan.

Misschien denk je nu, “Moet je daarvoor niet bij mijn kast staan, samen met mij, zodat we alles kunnen vastpakken?” Nee hoor! Met 12 jaar ervaring als stijlcoach en vier jaar met deze fantastische app, heb ik honderden vrouwen geholpen en ontelbare combinaties gemaakt. Mijn klanten en ik kunnen niet meer zonder de Digirobe.

Ik begrijp dat een digitale kledingkast misschien vragen oproept. Daarom heb ik Janneke, een superleuke Digirobe klant, gevraagd om over haar ervaringen te vertellen.

“Had je van tevoren twijfels over online kledingadvies?”

Toen ik me aanmeldde had ik wel wat twijfels, ik was benieuwd hoe het in zijn werk zou gaan. En ik was ook benieuwd of het wel hetzelfde zou opleveren als dat je het face to face doet. Maar daarin heb jij me gerust gesteld en toen was ik overtuigd. Tegenwoordig kan zoveel online, waarom zou dit dan niet kunnen?

“Hoe ervaar je het werken met de app en hoe vond je het om foto’s te maken van je eigen kleding?”

Ik vind het heel fijn. Het was leuk om al mijn kledingstukken weer eens in mijn handen te hebben, een voor een ophangen en bewust kijken.

Het ging ook sneller dan ik gedacht had. Als je alles klaarlegt en in stapeltjes doet, ben je zo klaar. In 2 uur had ik mijn hele garderobe gefotografeerd, ook de schoenen en accessoires. Het terughangen vond ik het vervelendst. 😉

Kledingsetje met bruin jasje en roze print top
^^ Een van de nieuwe combinaties van Janneke, inclusief stylingtips afgestemd op haar persoonlijke stijl.

“Hoe heb je mij ervaren?”

Ik vond het een hele fijne samenwerking. Jij bent iemand bij wie je snel op je gemak bent en bij wie je ook je twijfels durft te delen. Het is gewoon een hele prettige samenwerking.

“Hoe voel je jezelf in je nieuwe combinaties? Want ze zijn allemaal met je eigen kleding gemaakt.”

Veel zekerder. Vaak sta je heel erg te denken van ‘Wat moet ik aan’, en dan ligt heel je bed vol.

Nu kijk ik gewoon in de app. Ik doe het aan, zie er leuk uit en ik gebruik veel meer kledingstukken. Daardoor voel ik mezelf ook echt krachtiger.

In de intake zei je ook ‘We gebruiken kleding met een bepaald doel om iets uit te stralen of waar je naartoe gaat’ en dat haal je ook echt wel uit de nieuwe combinaties. Ik denk nu na over wat er op het programma staat en wat daar voor outfit bij past.

“Hoe helpt de app je in het dagelijks leven? Naast de nieuwe combinaties?”

Door de app heb je meer ideeën van wat je hebt en wat je mist. Ik heb ook meer overzicht in de kledingkast. In het begin komt dat natuurlijk door het fotograferen maar door de app te blijven gebruiken, blijf ik overzicht houden.

Kledingcombinatie blauw vest met print top
^^ Een van de nieuwe combinaties van Janneke, uit haar eigen kledingkast en afgestemd op haar persoonlijke stijl.

“Heeft je omgeving je nieuwe combinaties ook opgemerkt?”

Ja. Thuis ook. Dan kom ik ‘s ochtends beneden en zegt mijn man of mijn oudste dochter ‘Hey, heb je weer een combinatie van Céline aan. Wat leuk.’

Ik krijg ook veel opmerkingen uit mijn omgeving ‘Oh wat heb je leuke kleding aan of wat zie je er leuk uit’. Het wordt echt wel opgemerkt, dus dank daarvoor.

“Wat heeft het je opgeleverd?”

Vroeger pakte je een spijkerbroek en hup, een trui erop. Dan droeg je vaak hetzelfde. Maar nu kijk ik ’s ochtends of soms ’s avonds in de app om te kijken wat ik ga aandoen.

Je hebt gewoon heel verrassende combinaties gemaakt waar ik zelf niet zo snel aan gedacht had waardoor je ook veel meer kleren draagt van je eigen kast. Dat zei je al in de intake maar dat is ook echt zo. Je wordt zelf ook creatiever om buiten de kaders te denken.

En ook met mijn accessoires bijvoorbeeld. Ik droeg altijd dezelfde oorbellen omdat ze overal bij passen. Maar nu draag ik oorbellen die ik al heel lang niet had aangehad. Dus je wordt zelf ook meer uitgedaagd om daar wat creatiever in te zijn en wat meer te durven.

Lieve Janneke, ik heb genoten van onze samenwerking. Geniet van het dragen van al je nieuwe outfits!

Ben je benieuwd of Je Digirobe ook iets voor jou is?

Stuur me gerust een berichtje of lees hier verder wat je bij Je Digirobe krijgt.

Céline Rohrer

Personal shopper & stylist

Mijn naam is Céline Rohrer en al 12 jaar help ik als stijlcoach – veelal vrouwen maar ook een aantal moedige mannen – uit te vinden welke kleding past bij je persoonlijkheid. 

Nieuwste blogs

Categorieën

No data was found
No data was found

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kom vol zelfvertrouwen voor de dag!

Zo kan ik je helpen

Je Digirobe

Nieuwe kledingcombinaties uit je eigen kast

Vind je het lastig om je kleding te combineren? Laat mij het voor je doen via Je Digirobe, een app waarin jij je garderobe met mij kunt delen. Voortaan kies jij zó een outfit uit je kast.

Jouw Stijl op Maat

Ontdek je eigen, unieke kledingstijl en kom vol zelfvertrouwen voor de dag

Kost kiezen en kopen van kleding je veel energie… en ben je dan nóg nooit tevreden? Ik laat je met andere ogen naar je kleding – en jezelf! – kijken. Je voelt je voortaan heerlijk zelfverzekerd!

Personal shopping

Trek voortaan elke dag een positief gevoel aan

Na een dag samen shoppen kies jij voortaan alleen maar kleding waar jij happy van wordt. Dit bespaart je geld aan kleding die je niet draagt. Vaarwel miskopen, hallo complimenten!

Garderobecheck

Blaas je kledingkast nieuw leven in en straal uit hoe jij je voelt

Je bestaande garderobe komt weer tot leven met talloze nieuwe combinaties. Ontdek je unieke Stijlrecept en sta voortaan weer elke dag met plezier voor je kledingkast.