kleding en stijl workshop noord brabant

Kleding en Stijl workshop: Miryam vertelt

Ik keek al maanden uit naar mijn workshop kleding en stijl. Als ik daarna – nog helemaal hyper van de dag – op de bank plof, hoor ik een berichtje op mijn telefoon binnenkomen. Ik zie dat één van de deelneemsters een berichtje over de workshop op facebook heeft gedeeld, en ik begin te huilen.

Ik huil van ontroering. Het is zo raak wat ze schrijft. Konden we onszelf inderdaad maar zien door elkaars ogen. Wat een mooie blik heeft Miryam en zo fijn verwoordt, lees maar.

“Wat een eye-openers vandaag. Alleen al door het luisteren naar elkaars verhalen, omdat wij, vrouwen, vaak met dezelfde dingen rondlopen. Hoe fijn zou het zijn als we onszelf door elkaars ogen konden zien. Dan zouden we allemaal zien hoe mooi we zijn.”

Spreek namens je favoriete kleur

“Het uitkiezen van je favoriete kleur en vanuit die kleur spreken is leuk. Mijn favoriete kleur is rood. Vanuit rood sprekend schreef ik dan ook: Ik ben rood. Ik ben zowel extravert als ingetogen, al naar gelang de kleurnuance. Ik ben zowel aards, creërend als warm. Van binnenuit zorg ik voor kracht en uitstraling.”

“Uiteindelijk kom je erachter dat je je eigen karakter en ontwikkeling knipt en plakt”

“Het moodbord maken was ontzettend leuk; al die knipsels en plaatjes verzamelen uit tijdschriften, om te kijken wat je mooi vindt en wat je persoonlijke stijl is. Of wat je zou willen dat die is of gaat worden. Om er dan uiteindelijk achter komen dat je je eigen karakter en ontwikkeling hebt zitten knippen en plakken.”

“Wat een verbluffende uitleg kwam bij zowel de uitleg bij je favoriete kleur als het moodbord: waar ik het (natuurlijk weer) niet droog bij hield. Wat ben je een mooi mens, Céline.”

Positief kledingadvies

“Want dat niemand tevreden is, weten we allemaal. Maar door naar de andere vrouwen te kijken en elkaar complimenten te geven, die we bijna allemaal moeilijk vonden om te accepteren (kijk, deze rol; mijn heupen; mijn buik, etc) zorgden we er met elkaar voor dat we anders gingen kijken naar ons eigen lijf. Het allerbelangrijkst is dat je lichaam ‘het doet’. Wees lief voor je lijf, want je hebt er maar één.”

“En uiteraard ook door het advies van Céline die, terwijl we één voor één voor de spiegel stonden, aangaf wat onze voordelige punten zijn en daar kledingadvies voor gaf. Wow, wat ga je dan anders naar jezelf kijken!”

“Zwaarder dan voorheen of niet: het is nog steeds een mooi lichaam. (het werkt, dat is, herhaal ik nog maar eens, ook een zeer prettige bijkomstigheid 😉 )”

“Hoe fijn is het met zo’n gevoel naar huis te gaan en het weekend in te gaan, terug naar huis rijdend in m’n rode auto met bluetooth, zodat ik mijn hele spotify lijst mee kon zingen onderweg.”

Wil jij ook een Kleding en Stijl workshop bijwonen?

Je kunt je met een groepje van 4 tot 6 vrouwen aanmelden. Ik verzorg ook grotere (zakelijke) workshops – ook met mannen erbij – maar deze specifieke workshop over jouw stijl en kleding houd ik graag klein met veel persoonlijke aandacht.

Heb je interesse? Stuur me een berichtje zodat we hier vrijblijvend over kunnen kletsen.

Je las net een blog van Céline Rohrer

Ik schrijf niet alleen blogs. Als stijlcoach en personal shopper help ik jou te kiezen, kopen en combineren vanuit je eigen stijl.

Misschien wil je weten wat ik nog méér voor je kan doen, en hoe jou dat verder helpt:

 

Wat nog meer? 

Over mij
Klantervaringen

hoe kom ik achter mijn persoonlijke kledingstijl
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *