4 Tips hoe te shoppen in je eigen kledingkast

Maakt een eigen stijl zelfverzekerder?

“Céline, hoe doe jij dat? Jij ziet er goed uit en je straalt zelfvertrouwen uit ondanks dat je.. Heb je dat van nature?” Ik loop op dat moment met twee vrouwen in een prachtig warenhuis.

Als ‘verrassing’ ben ik door de winkel die avond ingehuurd. Allereerst om de trends van dat seizoen te presenteren. Daarna om met de klanten te personal shoppen in de winkel.

Altijd keileuk! Maar goed. Een van de knappe dames vraagt dus naar mijn geheim. Waarom ik er zelfverzekerd uitzie. En dit uitstraal. Vertel ik je zo. Eerst wil ik een geheimpje met jou delen. We zijn allemaal onzeker! Ja duh, denk je. Nee. Echt waar!

Onzekerheden spelen zich in ons hoofd af

Jij en ik, wij hebben allemaal onze onzekerheden. De een erger dan de ander. Zijn deze issues of onzekerheden reëel? Nein! Dat is eigenlijk ook wel ironisch vind je niet? Dat wij ons druk maken over iets wat zich enkel in ons hoofd afspeelt. Desalniettemin kan het evengoed als een enorme gremlin voelen!

Enfin. Terug naar die avond. Een van de dames vertelt dat ze zich vaak onzeker voelt. Ondanks dat ze weet dat ze er goed uit ziet. Daarom wil ze van mij weten hoe ik dat doe. Of ik van nature zelfvertrouwen heb.

Ik ben vroeger als kind gepest op school. Ik was een verlegen en rustig dikkertje. Met een knalrode bril en een beugel. En Oilily kleding. Ben nu nog niet de slankste. Maar een Baywatch figuur ambieer ik ook niet. Wel een heerlijke lifestyle!

Tot zover de achtergrondinformatie. Terug naar de vraag van de avond: of ik van nature zelfvertrouwen heb.

Het geheim van zelfvertrouwen

Mijn zelfvertrouwen is gegroeid. Er zijn vele wegen die naar Zelfvertrouwen leiden. Ik heb er verschillende bewandeld, de ene route leuker dan de ander! Maar het feit dat ik nu personal shopper ben, geeft aan dat dit voor mij een mega verschil heeft gemaakt. Dat gevoel verdien jij ook!

Kleding en kleuren die je complimenteren

Dankzij kleding en kleuren te dragen die mijn figuur complimenteren heb ik de laatste stappen gemaakt. En als allerbelangrijkste, mijn kleding past bij mijn persoonlijkheid. Op die manier kan ik van buiten laten zien wie ik vanbinnen ben!

Tegelijkertijd is het ook een wisselwerking. Wanneer jij kleding draagt waarin jij je top voelt, dan werkt dat door naar binnen. Jouw zelfvertrouwen krijgt dan automatisch een boost.

Als jij van jezelf weet dat je een leuke vrouw of moedige man bent, dan wil jij ook dat jouw kleding je een gevoel van zelfvertrouwen geeft. Dat wat jij ook aantrekt, jij jezelf heerlijk voelt in wat je draagt. Wat je ook doet. Waar je ook bent.

In welke outfit voel jij je zelfverzekerd?

Jij hebt vast en zeker ook outfits waarin jij je heerlijk voelt. Die jou zelfvertrouwen geven. Waarin jij denkt ‘kom maar op wereld!’ Praat je mee en laat je weten welke outfit jou zelfverzekerd laat voelen?

Céline Rohrer

Personal shopper & stylist

Mijn naam is Céline Rohrer en al 12 jaar help ik als stijlcoach – veelal vrouwen maar ook een aantal moedige mannen – uit te vinden welke kleding past bij je persoonlijkheid. 

Nieuwste blogs

Categorieën

No data was found
No data was found

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kom vol zelfvertrouwen voor de dag!

Zo kan ik je helpen

Je Digirobe

Nieuwe kledingcombinaties uit je eigen kast

Vind je het lastig om je kleding te combineren? Laat mij het voor je doen via Je Digirobe, een app waarin jij je garderobe met mij kunt delen. Voortaan kies jij zó een outfit uit je kast.

Jouw Stijl op Maat

Ontdek je eigen, unieke kledingstijl en kom vol zelfvertrouwen voor de dag

Kost kiezen en kopen van kleding je veel energie… en ben je dan nóg nooit tevreden? Ik laat je met andere ogen naar je kleding – en jezelf! – kijken. Je voelt je voortaan heerlijk zelfverzekerd!

Personal shopping

Trek voortaan elke dag een positief gevoel aan

Na een dag samen shoppen kies jij voortaan alleen maar kleding waar jij happy van wordt. Dit bespaart je geld aan kleding die je niet draagt. Vaarwel miskopen, hallo complimenten!

Garderobecheck

Blaas je kledingkast nieuw leven in en straal uit hoe jij je voelt

Je bestaande garderobe komt weer tot leven met talloze nieuwe combinaties. Ontdek je unieke Stijlrecept en sta voortaan weer elke dag met plezier voor je kledingkast.