kledingadvies personal shopper eindhoven

Review garderobecheck & personal shopping door Marije

“Een origineel en onverwacht cadeau voor mijn 60ste verjaardag, een personal shopper. Heel nieuwsgierig of Céline wel bij mijn smaak aan zou kunnen sluiten. Maar dat bleek geen enkel probleem.”

Eerst de garderobecheck thuis en daarna personal shoppen in de stad

“Na een uitgebreide vragenlijst ingevuld te hebben en enkele foto’s opgestuurd van wat ik heel leuk vind staan en waarover ik twijfelde is Céline op zoek gegaan naar winkels en webshops waar ze kleding en accessoires zouden hebben die bij mij passen.

Het voorwerk was dus gedaan toen wij in mijn woonplaats Eindhoven op stap gingen. Ik kon van tevoren kiezen naar welke stad we zouden gaan. Daar heeft ze bij haar voorwerk rekening mee gehouden.”

“Eerst zijn we nog door mijn kledingkast gegaan zodat ook daar wat combinaties gemaakt zijn die ik zelf nooit bedacht zou hebben maar die wel heel goed pasten. Heel verrassend. Daarna de stad in.”

Out of the box maar wel 100%  jezelf

“Ik heb kleren gepast die ik zelf nooit uit het rek gehaald zou hebben omdat ik dacht dat die niets voor mij waren en die wonderbaarlijk goed bij me bleken te passen. Ze is uitgegaan van een basisshirt en daar heeft ze o.a. een broek, een jasje, een rok en een jurk bij gezocht zodat er verschillende combi’s te maken zijn. Bij de jurk nog een sjaal die ook op de broek kan, het jasje past ook op kleren die ik thuis nog had. Kortom met enkele kledingstukken erbij, lijkt het alsof je een garderobekast vol hebt.”

Garderobecheck en personal shopping in Eindhoven

“Céline heeft goede tips over kleuren die wel of niet bij me passen, de lengte en het model van een rok of jurk waardoor je langer of korter of breder lijkt. Waar je het accent moet leggen bij de lengte en vorm van een jasje of bloes waardoor je figuur beter tot z’n recht komt. Ook hoe je met lingerie slim bepaalde zaken kunt camoufleren.”

“Na deze winkelsessie heb ik via de mail nog de nodige tips over websites ontvangen en foto’s van combinaties die ik met de gekochte kleren kan maken.”

Wil jij ook een frisse blik op je garderobe en je kledingstijl?

Wil je net als Marije een frisse blik op, en door, je garderobe? Wil je leren combineren en met andere ogen naar kleding, en jezelf kijken? Wie weet is mijn Persoonlijk Kledingadvies dan ook iets voor jou. Ben je hier benieuwd naar of heb je vragen, mail me gewoon. Je zit nog nergens aan vast.

Je las net een blog van Céline Rohrer

Ik schrijf niet alleen blogs. Als stijlcoach en personal shopper help ik jou te kiezen, kopen en combineren vanuit je eigen stijl.

Misschien wil je weten wat ik nog méér voor je kan doen, en hoe jou dat verder helpt:

 

Wat nog meer? 

Over mij
Klantervaringen

hoe kom ik achter mijn persoonlijke kledingstijl
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *